Stikk innom

På torsdager har vi «innomstikk» i stua vår her på senteret. Der tilbyr vi en uformell møteplass hvor du kan komme som du er, møte oss ansatte og andre gjester. I stua har vi en lett tone og du kan være med på arrangerte aktiviteter som matlaging, baking, spillkvelder og kreativt arbeid som strikking, hekling og maling. Har du bare lyst til å slå av en prat, ta en kaffe eller omså lese en bok for deg selv så er du velkommen til det! Sjekk vår Facebook-side @smisotroms for oppdateringer om hvilke aktiviteter vi har planlagt for denne måneden og uken.

Lurer du på om vi kan være et tilbud for deg?  Vi vet det kan være mye følelser og dørstokken kan være høy første gang man skal komme til oss, så kom innom for å få litt informasjon om hvem vi er, se lokalene og hvilke tilbud vi har.

Om du plutselig kjenner at motet til å ta kontakt er der, kan du komme og ringe på døra hos oss innenfor vår normale åpningstid. For å være sikker på at vi har god tid og er forberedt er det dog lurt å ta kontakt med oss på forhånd på telefon 776 52 044 eller sende oss en e-post på post@smiso.no for å avtale passende tid.