Folkens vi kommer med nyheter😀

Det er med stor glede vi igjen kan invitere deg inn til senteret på samtale!

👍Forberedelse
For å få dette på plass så har vi gjort en del endringer. Disse ville vi at du skulle få vite om. Du vet, vi tenker jo mer informasjon du har jo enklere er det å ta de rette valgene for akkurat deg. Her er en lang post. Du finner også informasjonen opphengt på senteret og på hjemmesiden vår, smiso.no. Ring oss om det er noe du lurer på.

Vi har vært veldig nøye med å forberede oss. Planen vår for smittevern er detaljert. Vi har også hatt veiledning fra vår flotte vertskommune, slik at alt skal være så forsvarlig som mulig. Så derfor kan vi nå åpne opp for samtaler igjen. Det vil si, helt som før er det ikke. Vi skal forklare endringene for deg.

Først skal du vite at vi har vasket ned hele senteret, grundig vasket. Sjefen sier selv at hennes kontor har aldri har vært så reint før. Alt av fellesområder er rengjort, også trappeoppgang og dører. Vi har rett og slett tatt litt av med vaskingen.

👍Til samtale
▪️Når du nå lager avtale om samtale med oss så vil vi være nøye med å spørre deg om du har vært syk, eller om du vet om noen andre årsaker til at du ikke bør komme fysisk til samtale hos oss. Om du ikke kjenner deg helt i form, så ringer du bare så vi kan finne en annen tid vi kan treffes.
Vi kan fremdeles ha samtalen på telefon eller videokonsultasjon. Det som kjennes trygt og best ut for deg er som alltid helt fint for vår del.

▪️Lokalene ser litt annerledes ut. Alt av møbler er flyttet om på slik at man ikke skal sitte nærmere hverandre enn to meter. Når du kommer inn, så vil du også legge merke til at vi har ryddet bort alt som er av pynt. Noen vil nok si at det var veldig bra, fordi det var altfor mye stæsj der. Andre vil nok tenke at det ser litt upersonlig ut. Vi har i hvert fall ryddet slik at vi lett kan følge våre strenge rutiner for å vaske etter hver samtale. Så når du kommer til senteret vet du at det er gjort klart for at det skal være så trygt som mulig for akkurat deg.

▪️Med det samme du kommer innom senteret så spriter du hendene dine.

▪️Vi ber deg også om å komme presis til avtalen. Vi har nemlig lagt opp alle avtalene slik at så få som mulig er på senteret samtidig. Vi vil derfor også være nøyere med å avslutte samtalen til avtalt tid.

▪️Du som har vært hos oss før er vant til at man ikke har så mye fysisk kontakt på senteret. Nå vil vi heller ikke håndhilse på hverandre. Vi setter ikke mindre pris på hverandre av den grunn, og du er likevel alltid hjertelig velkommen.

▪️Vi lurer på om du kan ta med deg ei flaske med vann selv? Kaffe og te vil bli servert deg av oss.

👍Nytt tilbud – Walk and Talk
Og du, vi vet det kan oppleves som vanskelig å snakke med øynene til noen, uansett om møblene er plassert med to meters avstand og man er nøye med smittevern og renhold. Så vi lurer på om en «walk and talk» kan være et alternativ for deg? At vi rett og slett går oss en tur mens vi prater? Hvor vi treffes er opp til deg, men det må være en eller annen plass i sentrum. Avtale med den enkelte fra staben i god tid, slik at vi kan kle oss etter forholdene. Vi vet hvor vi bor 🙃

Til slutt, vi gleder oss til å se akkurat deg igjen! Ring oss på 77652044 for å lage en avtale, eller send oss en epost.

Vi sees ☺️

Hilsen Staben

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *